Nackspärr och valpbilder ♥

Igår var det stelt värre.

Nacken var värst. Nästan nära nackspärr.

Allt kom från det jag ramlade i fredags och som alltid är två dagar efter det som känns mest.

Och då det kommit blötsnö hela natten och var helt oplogat så var det inte ens nån ide försöka ta sej ut. Hade behövt det för att få fart på gammelkroppen men nu blev det inte det.

Sen fick jag ta det väldigt lugnt med nacken så jag inte skulle fastna i nått olämpligt läge. Var så nära så nära.

Så det blev en innesittardag helt och hållet.

 

 
 

Vi bara var hemma och tittade på OS-skidor istället. Var så spännande se stafetten igår med. Lika spännande som i lördags och lika mycket glädje då det även blev guld denna dag. Härligt och rätt åt norrmännen som varit så sturska.

 

Eftersom det snöade på hela dan så blev det inte att åka nånstans alls igår. Henrik skottade inte förrän på kvällen då det slutat . Då hade det blivit mer regn än snö så det var riktigt kompakt snö. Tur det inte är jag som skottar :)

 

I lördags så fick jag en första glimt av valpen och hans två syskon. Maria från kenneln skickade två bilder via MMS så jag skulle få se hur dom såg ut nu. Dom var precis en vecka gamla i lördags.

Eftersom min telefon vägrade ta emot MMS så bad jag henne skicka till Henriks telefon istället och nu kunde vi beundra de små underverken.

Så små och sååååå söta ♥♥.

Dom låg och käkade på mamman och var hur goa som helst. Blev så kär i dom alla tre.

Vet inte vilken som är vår lilla gosse men vad gör det, dom är lika fina alla tre.

Lyckades sen till sist luska ut hur jag skulle få min telefon ta emot MMS så jag kunde överföra bilderna till datorn och där se och beundra dom ännu mer. Kan inte låta bli glutta på dom hela tiden.

 

 
 

Då nacken i morse kändes lite mindre stel och ländryggen mer som innan fallet så bestämde jag mej för en runda i morse trots att vädret inte lockade det minsta. Mulet och disigt och lite lätt nederbörd i form av regndroppar och plus 2 grader, inte det roligaste vädret precis.

Men det sög i kroppen efter att få komma ut så det var bara kliva i kläderna och ge sej av.

Var som tur var inte halkigt så det gick hyfsat lätt ta sej fram om än lite moddigt på sina ställen.

Men för en gång skull var faktiskt gångvägen bra plogad. Vägarna var det värre med som var spåriga och moddiga. Tur nog kan jag gå mestadels på gångvägen under min vanliga runda så det gick bra.

 

Träffade idag med pudeltjejerna , där den ena är en Tessankopia så då fick jag lite vovvemys idag med. Särskilt den som ser ut som Tessan gjorde är en favorit. Kan inte låta bli gosa med henne. Men den andra är inte dum den heller och den är så glad och sprallig och kommer alltid direkt fram till mej då vi möts. Pudelpussar det bästa som finns ♥♥

 

Oj så jag längtar till vi får hem vår lilla valp.

Längtar så efter få ha en hund i huset igen. Ha en kompis och go vän att gosa med och pyssla om.

Ska bli så härligt framåt påsk att få honom hem. Lilla goa silverprinsen Kasper ♥♥. Längtar.

 

Idag fick jag ett paket med lite vovvesaker jag beställt. En ny bädd till nya valpen och ett nytt koppel och halsband. Vill att han ska få egna nya grejer och inte ärva Tessans som jag ska spara som minne efter henne ♥♥ vår älskade goa vovve ♥♥ som nu är en änglahund i hundhimlen.

Nu vill jag veckorna ska gå fort så jag snart får hälsa på lilla prinsen för första gången om ca tre veckor. Spännande få se honom så tidigt som vi inte kunde göra då vi skulle ha Tessan som valp eftersom hon kom från Umeå . Henne såg vi bara på bild innan. Och att sen få möta valpens mamma och syskon också blir roligt.

 

 

 
Tessan första dagen hemma sommaren 2006
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Christina

Blogg om mina fundering mitt i livet

RSS 2.0