Det rullar på

Allt går om man vill. Är det inte så??

Tänk att nu i två nätter lyckats med bedriften sova mer än två timmar. Det är stort det :)

Gav mej sjutton på att om jag vaknar till inte tända, inte stiga upp, inte tänka på att jag ”måste” sova.

Och faktisk har jag lyckats. Jag har visserligen inte sovit mer än två timmar i sträck men ändå kunnat somna om och få nån timme till. Har jag inte lyckats med tidigare.

Och det trots att smärtan inte minskat ett dugg och att det fortfarande är svårt hitta avslappnat sovläge.

Men sova två ggr två timmar är ändå mer än två timmar totalt så jag är rätt nöjd. Kanske det går förlänga så jag snart är framme vid sex timmars nattvila. Inte där ännu men nån gång kanske.

Såg ett reportage på Tv om just sömnsvårigheter och där tog dom upp bl.a att man ska tänka positiva tankar då man ska sova. Det påverkar sömnen mer än man tror att tänka negativt.

Så det ska jag nu anamma och försöka mota Olle i grind .

För jag måste ur det här på nått sätt. Tror det är det enda som kan få min envisa nervsmärta minska.

 

Väntar ännu på sjukgymnastens samtal. Har inte fått tag i henne ännu. Vet att det kan ta tid då hon jobbar som enda sjukgymnast på VC och har massor med patienter.

För enligt min läkare så tror han det vore en bra ide få ett utlåtande från henne om min fysik för att utröna varför smärtan varit så jobbig just denna sommar. Kolla om jag blivit sned eller nått annat som gör att smärtan ökar. För smärta har jag ju alltid men just denna sommar har den varit värre än ”normalont” och intensivare men hugg i ryggen och kramp i fötterna mm.

 

Då jag vakande i natt var det också just för att jag fick kramp i höger fot. Tån ställde sej rakt upp och jag fick stå en bra stund innan det släppte. Men sen kröp jag ner under täcket igen och efter en dryg halvtimme-45 minuter lyckades jag till sist somna om och sov hela två timmar till.

 

 
 

Känner ju nu att jag behöver dessa timmar. Hjärnan blir mer med och jag känner mej mindre sliten. Inte helt pigg men bättre.

Även promenaderna går lite lättare då jag fått lite sömn. Fats än hugger det lite för mycket fäör att det ska vara riktigt ok.

Och gå dubbel runda är inte tänka på. För det gjorde jag tidigare i veckan och det blev ett rent He***te. Det gör jag inte om ännu. Tror jag i alla fall. Man kan ju få för sej ändå att man ska gå.

Men då vet jag ju hur det slutar och det var inte kul.

 

Men minnet är kort ibland och jag utmanar mej själv. Dumt?? J givetvis men jag måste det nån gång om sänder. Se om det funkar .

Det gick ju i våras efter ett tag tills det rasade ihop.

Om jag får lite hjälp av sjukgymnasten kanske jag kan det igen.

 

I helgen blir det inte nått särskilt som händer. Henrik jobbar hela helgen så då blir det jag och dottern som tar hundarna på rundan. Har ju haft tur att nån alltid kunnat ta Ruff då vi ska ut och gå. För han är lite för stark och för envis för att jag ska klara honom. Visst går det om jag måste men nu har jag hela tiden haft nån med mej och det var skönt.

Ruff blir här till söndag sen är den vistelsen klar för iår. Tyvärr verkar det inte som om vi får nått kött då dom inte fått nått djur ännu. Trist för jag såg fram emot fina älgstekar.

 

Idag är det ju fredagen den 13 . En otursdag eller? Hoppas inte det. Har nog otur som det är. Inte för att jag är särskilt vidskeplig men ändå.

Ingen sol heller så det är riktigt trist väder som inte lockar till nått ute.

Kanske bra det så det blir lättare hålla sej i skinnet för kroppens välbehövliga vila och avslappning.

Inte göra nått dumt idag , kan sluta hur som helst.

 

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Christina

Blogg om mina fundering mitt i livet

RSS 2.0