Jag har sovit ....YEAH !!!

Jag har sovit.....hör och häpna.....i hela 4 timmar....det ni. Inte illa pinkat :)

Är jag pigg då ? Ja kanske lite. Piggare än igår i alla fall då jag endast hade sovit i 1,5 timme.

 

Men även fast det inte blev nån nattsömn förra natten så sov jag inte på dan. Tar emot sova då det är dagtid . Vet inte varför men det känns fel. Inte för att jag ju ska nånstans så jag inte skulle kunna sova. Men jag vill sova på natten.....även om det inte heller brukar lyckas....och vill inte förstöra den mer än den redan är förstörd.

 

Trots att jag var seg igår morse så tog jag mej i kragen och gav mej ut på en runda. Var sol och fint ute så det lockade. Och även om benen var blytunga och varje steg en plåga så var det ändå så skönt att komma ut i friska luften. Piggnade till riktigt bra och kunde njuta av att promenera ändå. Det tog tid men det gick och det var huvudsaken. Jag kom mej runt den sträcka jag tänkt , den halva normala men ändå.

Fast det var precis också.

Var på riktigt gott humör då den var avklarad. Kändes skönt om än väldigt smärtsamt i rygg och ben. Men en het dusch och sen värmedyna lindrade lite.

 

Var sen till och med så alert att jag orkade med en storhandling som var ett måste. Jag hade vill ju gärna vara med själv då det ska handlas stort och med rullatorn med orkade jag gå runt trots att det var en kundvagn full vi fick ihop.

 

Sen blev det lite jobbigt på kvällen med lite kramp i fötterna och ryggen värkte ilsket med strålning ner i benet .

Så nån skön TV-kväll blev det väl inte men när är det så.?

Fick sitta uppe rätt länge innan jag kunde slappna av så pass att det gick lägga sej ner och försöka hitta ett bra sovläge. Då jag väl la mej så hade jag stora problem med att benet sprättade av stötar som for ner i tårna men till slut lyckades jag slappna av så pass att jag till slut somnade.

Måste ha sovit rätt hårt för jag har inte hört nått då maken och dottern steg upp och for iväg.

Då jag väl vaknade så insåg jag att jag faktiskt hade sovit en bra stund i ett sträck.

Kändes helt okej faktiskt.

 

Så efter frukosten så var det dags ge sej ut på rundan och denna gång var det den långa jag tänkt ge mej på. Benen kändes inte alls lika tunga som igår utan det var lite fart på dom och jag lunkade på i rätt bra fart. Då jag kom fram till stället jag brukar vika av då jag endast ska gå korta rundan så kände jag att det nog skulle funka gå den långa. Så det blev det också. Var så härligt väder ute och solen sken från en klar himmel och jag njöt. Det tog inte alls lika ont då jag gick även om det inte var smärtfritt förstås, men det är det ju aldrig heller.

 

Då jag hade ca en km kvar kom en bil körandes och stannade till. Ut hoppade en glad kille och i bilen tjoade en glad tjej....hej hej.....Det var mina fina små barnbarn Viggo och Molly som var på väg komma hälsa på med sin mamma och pappa. Då fick jag lite extra fart på gammelbenen och skyndade på hemåt. För nu hade jag ju finfrämmande och det ville jag inte missa.

 

Fick en trevlig stund med mysungarna och en pratstund med sonen och hans fru. Sen blev det både kakor och glass och lite godis förstås till den små för är man hos farmor får man allt man vill . Vad annars har man en farmor till.

Så nu fick jag en välbehövlig vitamin injektion av barnbarns vitaminer. Bästa medicin som finns. Finns inget som tar bort min smärta så bra. Mina hjärtegull ♥♥.

 

 
 

Så då dom åkte hem var jag rätt alert trots att det inte blev nån vila eller sånt efter rundan. En riktig energikick var det helt klart.

 

Nu är det vila som gäller för smärtan finns där ju vare sej jag vill eller inte och nu då jag är ensam igen så kan jag ge mej tid att ta den vila ryggen kräver.

Men den känns inte lika jobbig nu då humöret är på rätt köl. Tänk vad det behövs lite för att man ska få må bra en stund.

Kanske det kan hålla i sej så jag får en till natt med lite sömn.

 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Christina

Blogg om mina fundering mitt i livet

RSS 2.0