Efter regn kommer sol igen !!!

Tänk att fast det ösregnade en stor del av kvällen igår så var det inte halt. Trodde hela gå-föret skulle var förstört men så blev det inte …. som tur var. Hade blivit tokig då.

Så även om jag nu gnällt och skällt på oplogade eller dåligt plogade gångvägar så var det tur det var så. För om det varit välplogat hade det blivit blankis och omöjligt ta sej fram.

Nu blev det endast en skrovlig frostig yta som mina skor fick bra fäste i och promenaden gick att genomföra.

 

Men igår kväll då vågade jag inte ens ut med hunden då det medan det regnade blev väldigt halt bara på gården. Då fick dom andra ta ut vovven så jag inte skulle gå och ramla.

 

Därför var jag väldigt frustrerad och oroad hur det skulle sluta.

Men under natten upphörde regnet det såg jag innan jag gick till sängs runt tre-tiden. För visst blev det ytterligare en vaknatt. Vad annat vänta då vädersmärtan sätter in. För i natt var det den som plågade mej.

 

Sen sov jag väl en timme innan jag vaknade igen av sån smärta att jag var tvungen upp och fylla på med mera tabletter.

En bra natt....när jag nu hade det sist alltså.....klarar jag av ca 7-8 timmar utan fylla på med mera men en sån här natt måste jag ta direkt då klockslaget passerat sex timmar. Helst lite innan så inte verkan helt har gått ur. Jag skulle förstås kunna ta innan jag lägger mej , men då jag inte vet när så är det svårt tima det. Vill inte ta för tätt utan brukar försöka hålla minst 5,5 timme helst 6 timmar mellan doserna. Och jag känner direkt då dosen klingar av.

 

Nu var det som sagt mer vädernervsmärta i natt då den är mer intensiv än den nervsmärta som jag själv påverkat med olika saker jag kanske borde låtit bli.

Efter jag fyllt på med en dos så försökte jag på nytt somna om men som vanligt tog det tid. Somnade inte om förrän efter ca två timmar och fick sen två timmar sömn till. Så totalt tre timmar . Inte bra men bättre än ingen sömn alls.

 

 

Redan klockan nio var vi sen på G med rundan och solen försökte titta fram. Var en härlig promenad och fäste var som sagt helt perfekt. Tack vare regnet var det mindre knöligt då det smält ihop och blivit ett bra underlag. Och tack vare att tempen låg på endast en plusgrad tinade det inte utan det hade bildat en frostig hinna som gick bra gå på , Jag halkade inte till en enda gång. Så vi kom runt i rätt hyfsat tempo och inget hugg eller annat tjorv.

Var en riktigt bra runda idag med. Härligt då det går bra. Njuter i fulla drag varje gång det lyckas.

 

Tog sen en sväng ut till pappa då vi inte hade nått annat för oss. Roligt komma hemifrån en stund då jag inte varit det på hela veckan. Få se lite annat än husets väggar och prata lite med pappa.

 

Efter en god middag bestående av en gratäng med currykyckling och ett goot glas rött så blir det sen en skön kväll framför TV-n med Så mycket bättre bl.a. Benet känns mindre smärtsamt för en stund då ovädret dragit sin kos men dom varnar ju för storm så hur natten sen blir står skrivet i stjärnorna.

Den som lever får se.

Nån gång ska väl även jag få en hel natts sömn. När ??? Ja nån gång kan det hända under.

 

 
 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Christina

Blogg om mina fundering mitt i livet

RSS 2.0