Trött och sliten :(

Ännu en natt utan nån riktig sömn . Somnade runt 3-tiden men vakande redan efter två timmar. Lyckades sen sova en timme till men nu börjar det kännas i kroppen att det blivit för lite sömn.

Endast ca 3 timmar i flera dagar nu är allt annat än optimalt.

Och att det sen är lågtryck på köpet gör saken ännu sämre.

 

 

Benet värker och det tar ont i knäna. Ryggen värker och krampen sitter ut i höften. Det bråkar och har sej så avslappning funkar uselt.

Går inte få ryggen i viloläge.

Vadan detta kan man undra. Ja inte vet jag eller egentligen vet jag. Men vill inte veta .

Dubbla promenader, plock med glas och dylikt ur gamla skåpet och sen in i det nya. Knäböj och sånt som jag annars inte klarar gjorde jag ändå fast jag visste att det var allt annat än bra. Nu får jag äta upp alla sakerna på en gång och då blir det som en stor klump i munnen , bildligt talat.

 

Sen då regn och rusk på det och lyckan (olyckan) är gjord. Skulle vilja bli av med benet så dj***la ont tar det. Tennisboll i alla ära men inte ens den funkar idag.

 

Så i morse blev det ingen runda. Mycket pga av regnet och att vovven är nybadad. Inte berodde det på min värk inte. Den hade inte stoppat mej oavsett. Men att ge sej ut i rusket och bli blöt och kall var inte nått jag hade lust med då smärtan är så hör ilsk.

Det är nog illa som det är. Kanske om det slutar regna jag ger mej ut men vi får se .
Kan ju vara bra med en liten vilodag också...eller??

 

Igår så blev mitt nya skåp färdigt. Kom på plats och det blev precis som jag hoppats på. Den är nu ommålad eller betsad kanske man ska säga i svartbrun utvändigt och vit invändigt. Blev otroligt snyggt. Är supernöjd och sen då alla prylar och glas kom plats blev det ännu bättre. Ser nu att man kan ha en belysning utanför som ger sken in i skåpet och då slipper vi borra och ha oss för att få belysning inne i skåpet. En lampa på vardera sida har vi tänkt. Har just nu en glaslampa hängande utanför på ena sidan men den ger lite för dåligt sken så det får bli en ny där. Sen har jag en kvist med led-lampor i rött på andra sidan och den måste också bytas till vitt sken.

 

 

 

Så lite investering blir det även om vi inte monterar lampa inne i skåpet.

Men det får bli senare.

Det var skoj att ställa tillbaka alla prylarna i det nya skåpet och då valde jag att inte ta fram alla glas utan jag satte fram mitt julporslin jag har som jag en gång fått av mamma. Hade först tänkt sätta dit Måsen-servicen men det blev inte som jag tänkt mej så det fick bli julporslinet istället.

Sen tog jag endast fram glas som vi använder och som är snygga. Dom övriga får stå kvar i ett annat skåp, dom är inte så snygga se på.

 

Nu återstår bara hitta på nått med fotona som jag inte tänkte ställa tillbaka ovanpå skåpet . Tycker det ser bäst ut utan krafs på taket.

Få se vad jag kommer fram till.

 

Idag är det också en dag som ger en eftertanke och mina tankar går till mina kusiner som mist sin mamma och som begravs idag. Även en varm tanke går till alla mammas syskon som nu mist sin andra syster.

Jag vet hur det känns då jag varit i den situationen själv då min mamma gick bort för 7 år sedan.

Kram till er alla , jag tänker på er. ♥

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Christina

Blogg om mina fundering mitt i livet

RSS 2.0