Nu får det vara nog :/

Nu börjar jag likna en zombie.....är knappast pigg. Inatt också endast tre timmars sömn . Somnade rätt trött igår kväll men givetvis fick Tessan för sej att det var läge ut kl 3 och sen var det omöjligt somna om. Jag som sov så gott. :(

Så då blev det ligga snurra och försöka slappna av igen i några timmar för att till slut slumra till en stund vid 7-tiden för att sen vakna vis 8. Ingen kvalitetssömn kan man nog säga.

Så när jag steg upp var jag allt annat än pigg. Kroppen tar ont överallt nu. Inte bara rygg och ben utan även axlar , nacke och huvud . Är väl för att jag haft 4 sömnlösa nätter på raken nu.

Hur ska jag kunna sova ikapp....nånsin???

 

Inget göra bara finna sej. Så det blev ut i duggregnet för en runda med vovven. Skönt var det inte men nödvändigt.

Både för vovven och mej. Vi behöver den så väl båda två så bara strunta i att känna efter. Hur skulle det se ut annars?

 

Igår hade vi finbesök som gjorde att jag trots smärtan fick lite skoj några timmar. Det var mina fina barnbarn som kom och hälsade på och då piggnar man till för en stund. Alltid så skoj ha dom här och då har jag inte tid känna efter . Att det sen blir väldigt smärtsamt sen är en helt annan femma.

Man får lida pin lite för att få ha skoj också.

Man måste ju passa på och umgås med dom små liven då dom väl har tid komma förbi.

 

Molly är en väldigt aktiv liten tjej numera. För ett halvår sedan var hon mest i famnen på sin far men nu är det 100 knyck hela tiden. Riktigt litet busfrö har hon blivit den söta lilla tjejen. Verkar bli lika energisk som sin storebror. Men det är så det ska vara .Småbarnen ska ha mycket spring i benen …. inte tu tal om annat.

Fast man inser efteråt hur gammal man är då man är rätt trött i både knopp och kropp efteråt. Men det gör absolut ingenting. Dom är det bästa som finns och verkligen nått som jag mår bra av.

 

Efter vi ätit middag så tog jag mej en runda då det äntligen slutat regna för en stund. Skulle kanske låtit bli då jag minsann hade väldigt ont i benet. Men då jag skippat morgonrundan pga regn och rusk så kliade det i kroppen av abstinens....promenad-abstinens.

Då jag går känns det okej men det är efteråt det är mindre kul. Då kommer smärtan med full kraft och jag fick halvligga med benet upp i luften hela kvällen.

Och sen då det var sängdags var det ju svårt somna .

Men en stark tablett gjorde att jag somnade men sen slutade det ju med väckning innan jag sovit mej utvilad.

 

Så idag kanske det blir en tidig kväll men förmodligen inte.

Brukar inte bli som man tänkt. Sen får jag hoppas på sömn i natt då. Nån gång måste väl kroppen och knoppen vara tillräckligt sliten för att sova oavsett annat.

 

Men med min tur blir det säkert inte så.

 

Då det är trist och regntunga moln ute så har jag börjat fixa lite med några bilder jag ska sätta upp på väggen. Det är gamla bilder som tidigare stått högst upp på gamla hyllan men som jag nu inte tycker passar in. Inte stående ovanpå i alla fall. Så jag har scannat av dom och krympt ner dom till en mindre storlek och sen ska jag köpa en kollageram som jag sen kan sätta upp på väggen.

Tror att det blir fint. Har hittat en ram jag vill ha så jag får se om korten jag nu fixat till passar.

Hoppas det.

 

I övrigt blir det en lugn helg. God mat förstås och ett glas rött så kommer jag må mycket bättre. Trots att jag har helsikes ont och är trött, trött.

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Christina

Blogg om mina fundering mitt i livet

RSS 2.0