Söndagsvila....eller??

Söndag idag och vilodag eller nått.

Helgen har varit aktiv på många sätt. Fredag var ju Andreas och Sara här och bjöd på middag. Jättegott och trevligt förstås.

 

Igår kom äldsta sonen Richard med sina barn och då blev det livat och glatt.

Två hundar var av en skäller högt och ljudligt och två barn ….då blir det full rulle.

Richard kom med lite ingredienser till middagen som Viggo bestämt. Tacolasange.

Men det blev förstås jag och Veronica som kockade då Richard inte är den matlagande typen. Bortskämd med nån som gör det åt honom =)

Nåja trevlig med middagsällskap är det alltid.

Även om jag nu fick fixa den själv.

      

Det är alltid skoj då barnen är här men lite besvärligare då vi har Ruffen här som älskar alla människor, stora som små. Viggo är lite hundrädd så vi fick hålla honom borta men efter ett tag så accepterade dom varann. Molly var då inte det minsta rädd . Hon lät Ruff nosa och slicka lite på handen.

Ruff är ju snäll så. Lite närgången kanske men säger man till honom så lyder han.

Molly har äntligen lärt sej gå med stöd så nu dröjer det nog inte länge förrän hon springer med Viggo. För Viggo han springer mest....går sällan. Har gjort så sen han började gå och än är det full speed i benen. Hans far var likadan i den ålder men det har tyvärr tagit slut. Han skulle behöva få lite spring i sina ben också =)

 

 

Ruff trivs rätt bra hos oss och har funnit sej väl i situationen. Sover i en fåtölj hela natten.

Han har ju varit 5 dagar nu och egentligen kom pappa hem från jakten idag och ska vara hemma i två dagar men jag sa att Ruff får vara kvar till dess dom jagat färdig nästa söndag så han inte blir så olycklig om han får åka hem och sen måste hit igen. Nu då han funnit sej hemma här är det nog bäst så. Och han verkar då nöjd med läget och finner sej väl.

 

Tessan har också accepterat att han nu är här fast hon sätter honom på plats om han är för närgången. Svartsjuk som hon är.

 

Nu i veckan blir jag själv med båda hundarna och det går nog bra. Ruff brukar var lugnast då jag är själv med honom. Tessan ligger i sängen med mej och Ruff i fåtöljen i rummet bredvid.

 

Idag blev det en tidig morgonrunda...vi var ute redan kl 8. Skönt bara man tar vantar på sej. Det känns tydligt att hösten är igång på allvar nu. Kalla nätter och hyfsat varmt på dagen i solen men kyligt i vindarna. Men vi är ju i september så vad kan man vänta sej.

 

Hundarna gillar morgonpromenaderna , båda två. Nästan lite för mycket =).

För redan vi 7 – tiden tyckte Ruff det var dags stiga upp och gå ut. Men vi lyckades få honom lägga sej en stund till så vi fick vila en stund till.

 

Nu till veckan då jag är ensam på morgnarna blir det lite svårt med promenader. Jag kan ju inte gå med båda hundarna själv. Att gå med två hundar som drar åt var sitt håll och rullator är ingen bra kombination. Så det får jag se hur det blir med det. Får väl vänta och gå på em. istället då nån av dom andra kommit hem.   

 

Blir nog bra med det. Om en vecka så är ju allt tillbaka till det normala igen med en hund så.

Hoppas bara dom kan få nån älg nån gång. Än har det inte lyckats så.

 

 

På onsdag morgon ska jag till tandläkaren igen. Har ju den andra tanden kvar att rotfyllas färdigt.

Hoppas bara det nu går bra och att jag får ha den tanden kvar. Annars blir det problem att tugga.

Har ännu väldigt ont i munnen trots att det gått en hel vecka sen jag drog min tand. Äter extra smärtstillande för just det.

 

Enda positiva i kråksången är väl att jag inte har så ont i benet då munnen värker. Mellan varven känner jag av benet speciellt nu då jag ska kliva över an skiva varje gång jag ska in i sovrummet eller vardagsrummet eftersom vi stängt för så inte Ruff ska håra ner i alla rum . Måste ha nått rum som är hårfritt eftersom jag är allergisk.

 

Nu ska vi idag till svärmor och äta pizza tillsammans med Henriks bror och fru. Så det blir en annorlunda middag idag också.

 

Snacka om att helgen rusat iväg . Går fort då man har roligt. Skoj har det varit nästan hela veckan. Enda trista var förra måndagen då tanden rök.

Länge sen jag haft sån rolig vecka.

Den lever jag länge på.

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Christina

Blogg om mina fundering mitt i livet

RSS 2.0