Ont i halsen =((

Veckan börjar rent illa. Halsen är allt annat än bra. Ser inte kul ut då man kikar in i munnen. Jätte halsmandlar och ilsket rött och prickar. Ena sidan så stor att det är svårt få ner mat.

Har nu ätit flytande då det inte går tugga . Har ont i tungan och käken också.

Så här illa var det länge sen jag hade. Då barnen var små hade jag ofta halsfluss och liknande så då höll dom på ta mina halsmandlar men då barnen slutade ha streptokocker så slutade halsonda för mej med.

Hade tänkt vänta ut det men nu är smärtan så jobbig att jag suttit och sugit på en isbit för att lindra .

Har feberfrossa mellan varven också.

Så här har det varit sen lördag så nu är det bara ge upp.

Jag ringde VC i morse och hon gav mej en tid idag. Så då får jag väl se om det är bakterier eller virus. Är det virus blir det vänta ut det. Men då har jag iallafall fått utrett vad det är.

 

Inte trodde jag väl jag skulle behöva springa på VC för allt möjligt nu. Förra veckan inflammerat finger och nu inflammerade halsmandlar. Jag som springer där nog för ryggen och andra medicinska krämpor brukar inte behöva såna här akuta besök.

Får väl skylla på den usla sommaren vi haft hittills. Nått fel måste det ju vara.

 

Sen har jag ju varit mycket med barnbarnen också under tiden sonen och hans sambo flyttat och de små änglarna var rätt snoriga och hostiga. Så gamla farmor tålde visst inte dessa baciller.

Men det får man ta. Kan ju inte låta bli pussa på dom även om dom är snoriga. Går inte låta bli.

 

Nåja det ger väl med sej nån gång. Jag hoppas då det . Blir lite trist äta soppa hela tiden .

 

Igår tog vi ändå en tripp in på marknaden trots att jag var allt annat än frisk. Men jag blev less sitta inne .

Inga stora fynd men lite blev det . Fryspåsar , glasögonputs och munkar.

Resten var mest billiga kläder och annat skräp. Men det är kul titta runt. Vi tog och delade på en mjukglass också , jag och dottern. Fy sjutton så ont jag fick i munnen då. Trodde glass skulle lindra men icke. Det tog så ont i käken och tänderna. Så det var tur vi inte tog varsin. Jag hade inte kunnat äta en hel själv. Gott var det men det tog lite för ont för att äta.

 

Sen for vi och handlade lite soppa åt mej så jag skulle ha nått att äta. Blir rena bantningskuren det här då man får leva på soppa. Inget som skadar förstås men rätt trist. Kanske man kan gå ner nått kilo på kuppen. Då har jag ju vunnit nått på eländet . Vad brukar man säga ” inget ont som inte har nått gott med sej ” =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Christina

Blogg om mina fundering mitt i livet

RSS 2.0